banner image
banner image banner image banner image banner image
27.11
2013
MEDIEREA ESTE UN DREPT!
MEDIEREA ESTE UN DREPT!

Ieri, 28 Noiembrie, am participat la „Conferinta Nationala a Mediatorilor” editia a 4-a, organizata de Consiliul de Mediere, la Hotel Marshal Garden - Bucuresti.

Intitulata „Medierea - un bun național” si derulata pe parcursul intregii zile, intalnirea a fost extrem de placuta, dinamica si constructiva, am dezbatut teme interesante si organizat workshopuri in care am impartasit viziuni, am aflat raspunsuri, ne-am formulat noi intrebari.

Cum functioneaza astazi medierea in Romania? Pe ce drum se indreapta? Ce statut are mediatorul roman? Au fost doar cateva intrebari de interes actual in mediere.

Dezbaterile pe teme precum: „Calitatea serviciului de mediere”, „Informarea - etapa prealabila incheierii contractului de mediere”, „Consecinte ale Acordului de mediere ODR (Online Dispute Resolution)”, „Personal branding in mediere”, „Consiliul de mediere – garant, protector, promotor al medierii”, „Necesitati si reguli cu privire la publicitate si promovare”, „Medierea transfrontaliera” au fost sustinute de speakerii: Anca Elisabeta Ciuca, Ioana Marin, Angelica-Elisabeta Mocan, Stefan Coste, Ion Dedu, Mugur-Bogdan Mitroi, Dorin Valeriu Badulescu, Mihai Munteanu, Gabriela-Gyongy Mihut, Zeno-Daniel Sustac, personalitati in domeniul medierii din Romania. 


SHARE

PARTENERI

partner partner partner