banner image
banner image banner image banner image banner image
26.02
2013
MEDIEREA IN CONTEXTUL NOILOR CODURI
MEDIEREA IN CONTEXTUL NOILOR CODURI

 „Sirbu, Croitoru & Asociatii”, alaturi de Asociatia „O sansa pentru viitor”, Consiliul Judetean Cluj, Asociatia Mediatorilor Ultrasilvam, S.C. Cluj Arena S.A. si MediereNet.ro, au placerea sa va invite la conferinta „Medierea in contextul noilor Coduri”, care va avea loc Vineri, in data de 01.03.2013, incepad cu ora 16:00, la Sala de conferinta a "Cluj Arena", intrarea VIP, etaj 1, Aleea Stadionului, nr. 2, Cluj–Napoca.

La eveniment vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale precum: Presedintele Consiliului Judetean Cluj - Horea Uioreanu, Vicepresedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor - deputat Steluta Cataniciu, deputat Alina Gorghiu - initator al Legii nr. 115/2012, deputat Elena Uioreanu, Consiliului de Mediere – membru Ion Dedu, precum si o serie de reprezentanti ai sistemului de justitie si cadre didactice din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.

Avand in vedere faptul ca prevederile Legii nr. 115/2012 au intrat in vigoare la data de 15 februarie 2013, in acelasi timp cu noul Cod de Procedura Civila, este importanta familiarizarea mediatorilor si a tuturor reprezentantilor sistemului judiciar cu modul de aplicare a acestora, pentru a asigura eficienta aplicarii medierii ca alternativa la justitia clasica.

Conferinta isi doreste sa aduca alaturi oameni de afaceri, mediatori, reprezentanti ai corpului diplomatic, reprezentanti ai Camerelor de Comert bilaterale si ai asociatiilor de afaceri, avocati, magistrati, notari, arbitri, reprezentanti ai ONG-urilor de profil, ai mediului bancar, cadre universitare, studenti, precum si toti cei interesati de solutia pe care o ofera medierea ca metoda de rezolvare a conflictelor.

Pentru informatii suplimentare si pentru confirmarea participarii, gasiti aici site-ul Asociatiei „O sansa pentru viitor”


 


SHARE

PARTENERI

partner partner partner