banner image
banner image banner image banner image banner image
06.03
2015
Prezentare candidat Diana Croitoru la "Cafeneaua Mediatorilor"
Prezentare candidat Diana Croitoru la "Cafeneaua Mediatorilor"

Aseara, 5 Martie orele 18:00-21:15 p.m., am participat reprezentati de candidata noastra pentru Consiliul de Mediere - Diana Monica Croitoru-Anghel - alaturi de candidatii Arin Alexandru Avramescu, Mihai Munteanu, Daniel Vieru, Iulian Bolozan, Nicoleta Ionescu, Zeno Daniel Sustac, Ioan Dedu, Andreea Radut, Claudiu Ignat, Dragos Marian Radulescu si de alti mediatori cu drept de vot, la Dezbaterile Electorale din cadrul „Cafenelei Mediatorilor”, prezentata de colega noastra, Artemiza Decis, la Bistro – La Taifas.

Evenimentul s-a derulat pe doua segmente, primul a vizat prezentarea platformei-program a unor candidati invitati, iar cel de-al doilea segment sub forma dezbaterilor intrebari-raspunsuri adresate de catre ceilalti candidati si mediatorii invitati.

Realitatea cu care ne confruntam in prezent este critica pentru profesia noastra si imaginea medierii in plan national, noi toti mediatorii avem datoria morala de a face ceva pentru ca lucrurile sa se schimbe! Este sansa noastra in aceste zile!

Puteti urmari prezentarea candidatei noastre Diana Monica Croitoru-Anghel, la minutul 22:12 aici.

ESTE NEVOIE DE UN SUFLU NOU IN CADRUL CONSILIULUI DE MEDIERE, DE O ECHIPA CARE SA FIE TRUP SI SUFLET PENTRU MEDIERE, PENTRU MEDIATORI!

Este momentul in aceste zile sa ne dovedim maturitatea si responsabilitatea in desemnarea acelor promotori ai profesiei noastre si ai medierii in Romania.

In ultimii ani de cand este mediator si fondator al societatii „Sirbu, Croitoru & Asociatii”, Diana Monica Croitoru-Anghel s-a implicat in activitati atat de promovare a medierii cat si de sustinere a profesiei de mediator, participand la nenumarate evenimente, conferinte, simpozioane, in Romania si peste hotare, atat in calitate de invitat, cat si in calitate de sponsor al evenimentelor, alaturi de Manuela Sirbu si Alina Gorghiu a publicat la “Universul Juridic” cartea “Medierea Conflictelor”, carte cotata ISBN, care constituie suportul de curs al catedrei de Mediere din cadrul Universitatii “Titu Maiorescu”, totodata o lucrare de referinta despre mediere din perspectiva tehnico-juridica, a acordat interviuri comunitatii de mediatori.

Puteti gasi atat CV-ul sau, cat si Descrierea competentelor si experientei practice pentru indeplinirea atributiilor prevazute de art. 20 din Legea nr. 192/2006, cu modificarile si completarile ulterioare si Declaratia de intentie pe site-ul Consiliului de Mediere

Experienta de fondator si manager de proiecte in cadrul societatii de mediere „Sirbu, Croitoru & Asociatii” si activitatile de implicare in promovarea medierii si profesiei de mediator din ultimii trei ani, experienta in domeniul publicistic si universitar de peste 3 ani, experienta didactica de peste 3 ani, cat si cea de manager de proiecte in cadrul cabinetului individual de avocatura pe care il conduce de peste 9 ani, sunt cu siguranta foarte utile in a decide daca se ridica la demnitatea de membru in Consiliul de Mediere.

In calitate de mediator si candidat la demnitatea de membru in Consiliul de Mediere, a declarat cu tarie faptul ca domnnia sa crede in mediere si in viitorul profesiei de mediator si ca va lupta in continuare pentru castigarea prestigiului bine-meritat al medierii si al profesiei de mediator!

RESPONSABILITATE, EMPATIE, ONESTITATE , PROFESIONALISM – iata cartea sa de vizita.

Diana Monica Croitoru-Anghel 


SHARE

PARTENERI

partner partner partner