banner image
banner image banner image banner image banner image

DESPRE NOI

Inființată conform prevederilor Legii nr. 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator în România, compania noastă își desfășoară activitatea prin intermediul mediatorilor asociați, a personalului auxiliar și a colaboratorilor externi.

Mediatorii asociați ai companiei noastre –

Sîrbu Manuela

(membru fondator - Vice Presedinte al Asociației « Centrul Avocaților Mediatori » București)

Croitoru-Anghel Diana Monica

(membru al Asociației « Centrul Avocaților Mediatori » București)

sunt mediatori autorizați de Consiliul de Mediere ca mediatori cu drept de practică pe teritoriul României.

Derulându-și activitatea în conformitate cu legislația românească și reglementările comunitare în vigoare, compania noastră oferă servicii de mediere acoperind toate situațiile și problemele ce pot fi deduse medierii și cu care clienții noștri se pot confrunta în desfășurarea activității lor.

Dispunând de tot echipamentul tehnologic și de comunicație, având o echipă de suport legal și toate facilitățile logistice necesare, compania noastră își asistă clienții în toate etapele procesului de mediere în limba română, engleză, italiană, franceză. Având drept scop furnizarea către clienții noștri de servicii complete și de înaltă calitate, societatea noastră de mediatori menține o colaborare permanentă cu experți autorizați în toate domeniile conexe litigiilor deduse medierii cât și cu toate instituțiile abilitate să pună în aplicare acordurile de mediere încheiate – instanțele de judecată, birouri de notariat.

Pornind de la crezul nostru că doar în cadrul unei negocieri de tip „win-win” se poate ajunge la cele mai bune soluții, incotestabile și durabile în timp, societatea noastră de mediatori vă asigură asupra confidențialității depline a discuțiilor purtate de-a lungul întregii proceduri de mediere, asupra economiei de timp, bani și energie fără a neglija complexitatea litigiilor și participarea tuturor părților în luarea oricăror decizii sau propuneri de soluții, asupra imparțialității mediatorilor și având drept obiectiv principal satisfacerea intereselor ambelor părți.

Ne dorim să depășim de fiecare dată așteptările clienților nostri, având o echipa care împărtășeste valorile responsabilității, ale angajamentului și dedicației, ale excelenței profesionale, imaginației, creativității și inovației, ale eticii și integrității, valori care ne conduc în modul de lucru, redactarea documentelor, în relațiile cu părțile și instituțiile implicate în procedurile de mediere și care constituie totodată promisiunea noastră către clienți. 


 

Conflictele se întâmplă, să găsim soluții!


PARTENERI

partner partner partner